Mirza Selimović - Ti i ja - Radio S3 Premijera

Datum:
30.09.2019

Mirza Selimović - Ti i ja, premijerno samo na Radiju S3, u utorak 01.10. u 10h! U aprilu ove godine snimio je duetsku pesmu sa Milicom Todorović Avet, koju ste takođe premijerno mogli da čujete na Radiju S3. Ovo nije prva Mirzina kolaboracija. Pre toga snimio je duet sa Ivanom Selakov, Da se opet rodim, 2017. godine. Mirza Selimović - Ti i ja je pesma od koje se dosta očekuje, s obzirom da je poslednju pesmu Nemam kome izdao pre skoro godinu dana. Mirza Selimović - Ti i ja Od početka karijere pa sve do danas, Mirza Selimović je izdao vekliki broj singlova, i to – 2014. godine singlove „Nema srećnog kraja“ i „Sto kafana“; 2015. godine singl „Ne dolazi u snove“; te 2016. godine dva singla „Boliš me“ i „Imaš me“; 2017. godine singlove „Brod ludaka“ i „Hiljadu ruža“; 2018. godine singlove „Nemam kome“; „Mjesto zločina“ i „Digni ruke“; i 2019. godine najnoviji singl „Avet“. Mirza je postao poznat javnosti kao pobednik osme sezone muzičkog takmičenja  Zvezde Granda 2013/2014. godine. Nakon toga izdaje prvi album. Veliku popularnost stiče 2016. godine, kada je izdao baladu Imaš me,  za koju je muziku i tekst radio čuveni Bane Opačić. Pevač je krajem juna na svom instagramu podelio sa svojim pratiocima sliku sa takmičenja Zvezde Granda.
"Ovako je sve počelo na današnji dan prije pet godina, zahvaljujući vama! Hvala na velikoj i nesebičnoj podršci", napisao je tada Mirza, a mnogi su prokomentarisali kako je upravo on "bosanski dijamant", "da je na pravom putu i da je drugima pokazao kako taj put treba da izgleda".
Mirza Selimović - Ti i ja, premijerno, sutra u 10h! Slušaj muziku koja te pokreće i najveće hitove slušaj prvo na Radiju S3.

PREPORUČUJEMO

POVEZANE VESTI