Milica Todorović objavila pesmu Ljubav manje

Datum:
28.11.2019

Milica Todorović objavila pesmu Ljubav manje,  koju smo dugo očekivali. Pesma je izašla sinoć i već je četvrta u trendingu na YouTubu, sa više od pola miliona pregleda. Ova pesma je postala hit, dugo pre objavljivanja spota, kada je pevačica bila u studiju Baneta Opačića i uživo otpevala pesmu koja tek treba da izađe. Fanovi su ovu pesmu nazvali 3:0 po jednom stihu iz pesme. Autor je naravno, Opačić, koji ju je tom prilikom pratio na klaviru.
Najgora zabludo najboljih godina, zbog tebe pukla sam na skroz noćima čekala, kroz prste gledala, sve mi je izašlo na nos… Srce mi kaže stani malo, a pamet skloni se, budalo
Milica je tada, u septembru,  otpevala samo minut pesme, ali je bilo je dovoljno snimak postane viralan na društvenim mrežama. Milica Todorović  je u junu na Radiju S3 premijerno predstavila novu pesmu Doza otrova, a dva meseca pre toga duet sa Mirzom Selimovićem Avet. Iako još uvek nema ni 30 godina, Milica je na javnoj sceni već 15 godina. Postala je poznata u  drugoj sezoni takmičenja  Zvezda Granda. Sa četrnaest godina, Milica je bila najmlađa učesnica i pobednica ovog takmičenja. U finalu je otpevala pesme „Prevari me“ i „Gore od ljubavi“, a osvojila je 26.000 glasova. Miličina najpopularnija pesma je nastala u saradnji sa MC Yankom i drži rekord u regionu po broju pregleda na YouTube-u. Trenutno ima neverovatnih  135 miliona pregleda. Slušajte Radio S3, jer najveće hitove domaće muzike, slušate prvo kod nas.

PREPORUČUJEMO