Milica Pavlović objavila Status Quo

Datum:
21.02.2020

Milica Pavlović objavila Status Quo pre par dana i vrlo brzo dospela na sam vrh trending liste  YouTuba. Pesma je za manje od 24 sata imala milion pregleda,  trenutno se nalazi na trećoj poziciji po slušanosti u Srbiji.
Ovo je pesma koja mi je "poremetila sve planove". 🎶 Naišla je niotkuda. Dok gledam spot, slušam je i čekam vaše komentare, ne mislim isto. Sada sam sigurna da je došla u prave ruke. So VOLUME UP !!!🎧.Voli vas #zauvek vaša Milica 💖- napisala je pevačica na svom YouTube kanalu.
U spotu popularna neodoljiva senjorita igra sedeći na pravom trkačkom konju. Pevačica je do sada više puta istakla da su po njoj muzika i erotika dve suštinski povezane stvari, pa je samim tim  njena nova pesma i te kako erotična.
- Čim sam čula prve taktove pesme, znala sam da je to ono što sam čekala. Moram priznati da me skoro neka pesma nije toliko zaintrigirala, probudila u meni neku čudnu emociju i navela me da pomislim: „Hej, pa bilo bi kul ljubiti se uz ovo!“ - rekla je Milica za jedan dnevni list.
Ovo je prva pesma koju je izdala posle kraće pauze. U junu prošle godine objavila je madley performans na svom YouTube kanalu. Tada je dostigla pola milijarde pregleda na svom YT kanalu, i tim povom je obradovala svoje fanove novim videom. Milica  Pavlović je napravila takozvani “medley” performans gde je izvela svoje velike hitove, kao što su Hej, ženoZauvekTako mi i trebaSexy senorita  i Ne sećam se.
500 miliona pregleda je zaista neverovatan uspeh! Hvala vam što verujete u mene i što me podržavate od prvog dana moje karijere, obećavam vam da neću prokockati vaše poverenje! U čast pola milijarde pregleda vam poklanjam ovaj nastup! Volim vas, M! napisala je Milica  tada na svom oficijalnom YT kanalu.
Milica Pavlović objavila Status Quo i dokazala još jednom da je jedna od najpopularnijih pevačica u Srbiji. Slušaj ovu pesmu i muziku koja te pokreće na omiljenom Radiju S3.

PREPORUČUJEMO