Maya Berović objavila dve nove pesme

Datum:
05.11.2019

Maya Berović objavila dve nove pesme tačno godinu dana nakon spektakularnog koncerta u beogradskoj Areni. Maya Berović objavila je numere “Uloga” i “Zmaj”, koje su ispraćene i spotovima. Muziku i tekst za pesmu Uloga napisali su Jala Brat, Buba Corelli i Igor Buzov, dok je pesmu Zmaj uradio sam Jala Brat.
– Dugo sam razmišljala da li u jednom momentu da pustim obe pesme, ali sam se vodila onim da ne volim dugo da držim bebe u neizvesnosti jer svakodnevno dobijam pitanja o novim pesmama. Zato sam odlučila da obradujem fanove novim pesmam, te napravim potpuno neočekivani potez. Verujem da će publika uživati u pesmama, a naravno da jedva čekam da čujem utiske! – izjavila je Maya.
Spot za  pesmu “Uloga” snimljen je u Dominikanskoj Republici, gde je pevačica sa ekipim koja broju preko 20 ljudi boravila sedam dana. Maya Berović je u julu mesecu objavila poslednju pesmu i to duet sa Acom Lukasom Problem koju smo premijerno čuli na Radiju S3. Maya je još ranije imala  želju da snimi duet sa Lukasom, ali ju je on prvobitno odbio. Ovog puta, on je pozvao nju da snime duet. Međutim, ona mu nije zamerila:
Nisam zlopamtilo, nikom ništa ne uzimam za zlo.On je imao dobre razloge zašto nije hteo sa mnom da snimi pesmu, i nisam mogla da se naljutim na njega. Sada, međutim, nisam mogla da odolim njegovom pozivu. Pesma je veoma emotivna i dirljiva.
Maja Berović, poznata kao Maya, rođena je 1987. Godine u mestu pored Sarajeva. Sa 20 godina snimila je svoj prvi album „Život uživo“ na kojem se izdvojila pesma „Džin i limunada“ po kojoj je postala poznata. Od tada pa sve do 2018. godine  izdala je ukupno 6 albuma, ali najveću popularnost joj je doneo sedmi album, koji je izdala prošle godine. Na ovom albumu su se našle pesme Sama, Načisto, Zora, Ljubomora, Sahara, Pravo Vreme, Dilajla, Neka Stvar i V.I.P. Slušaj nove pesme Maye Berović i muziku koja te pokreće na Radiju S3.

PREPORUČUJEMO