Lexington - Venama - Radio S3 Premijera

Datum:
01.08.2019

Lexington - Venama je konačno na YouTubu, a premijerno smo je čuli samo na Radiju S3, u 10h. Muziku i tekst za ovu pesmu uradila je Aleksandra Milutinović. #jedvačekamprviavgust je hashtag koji smo prethodih mesec dana često viđali kod poznatih na Instagramu. Ovo je sam deo kampanje za najavu nove pesme Lexington banda ali i još nečega, kako navode Lexingtonci:
Ovo je za nas jedan od najbitnijih dana u karijeri. Vredno smo radili i gradili svoj put kvalitetnim pesmama proteklih petnaest godina. Danas, 1. avgusta 2019. godine, od 12 časova, puštamo u pretprodaju karte, za naš veliki beogradski koncert u Štark Areni, koji će se održati 8.marta 2020. godine.
Momci iz jednog od najpopularnijih bendova u regionu su spremili puno iznenađenja i lepih pesama, a prva pesmu u nizu, pod nazivom “Venama” je danas doživela svoju radijsku i YT premijeru. Pogledajte spot: Lexington bend će 8. marta sledeće godine zabaviti beogradsku publiku i to, ni manje ni više, nego u Štark Areni! Poslednji put su pevali pred beogradskom publikom 2017. godine, kada su 17. juna pre više od 13000 ljudi održali nezaboravan koncert na Tašmajdanu. U maju ove godine Lexington band je uradio duet sa Ministarkama Kad anđeli padnu koju ste premijerno čuli na Radiju S.

PREPORUČUJEMO

POVEZANE VESTI