Ivana Selakov i Amar Gile - BOLI BOLI

Datum:
27.04.2020

Ivana Selakov i Amar Gile su dugo najavljivali da snimaju duet, ali zbog cele situacije, spot je objavljen prošle nedelje, iako je snimljeno sve odavno. Fanovi su jedva čekali da čuju kako izgleda kada njih dvoje spoje svoje glasove i energije. Ivana Selakov je pored izvanrednih vokalnih sposobnosti, poznata po tome što su maltene svi dueti koje je snimila postali hitovi od Daleko si sa Acom Lukasom do Da se opet rodim sa Mirzom Selimovićem. Duže vreme Ivana Selakov i Amar Gile su najavljivali duet. Otkrili su nam i naziv, a imali smo prilike da poslušamo i tizer. Ipak, Ivana Selakov i Amar Gile odlučili su da odlože izlazak pesme za neka lepša vremena.
- Pesma - snimljena, spot - snimljen ... Čekamo da se situacija malo smiri, pa da je čujete... Svakako ne mogu da dočekam jer mislim da imamo hiiiiiiiiiitttttt - napisala je Ivana na društvenim mrežama početkom aprila.
Spot je urađen neposredno pre uvođenja vanrednog stanja. Kadrovi iz spota koji je sniman na Islandu i Baliju, oduševiće vas jer se smenjuju scene snežnih planina ali i šumovitih predela i tirkiznog mora! Pesma ,,Boli boli'' bržeg je ritma i modernog zvuka i mnogi procenjuju da će biti jedna od htova ovog leta! Ono što je zanimljivo jeste da je pesmu radio Husa iz grupe Beat street, koja je na vrhuncu popularnosti bila tokom devedesetih godina i čijih se hitova sigurno sećate.! Prošle nedelje, spot je konačno objavljen i za samo nedelju dana postao je hit.
Dragi naši, evo našeg novog dueta! Mnogo energije i truda smo uložili da napravimo kvalitetan spot i veselu pesmu koja će vas oraspoložiti u ovo “korona vreme “ i koja će vam poslati malo pozitivne energije ! Čekamo vaše komentare ! -napisala je pevačica na svom Instagram profilu.
Ivana Selakov i Amar Gile imaju novi hit koji možeš da slušaš na Radiju S3, gde god da se nalaziš. Uživaj u muzici koja te pokreće na Radiju S3. Skini aplikaciju za svoj android ili IOS uređaj, vidi koju pesmu trenutno slušaš i saznaj koje su poslednje tri puštene. Informiši se kroz dnevni sadržaj gde te takođe čekaju  korisne informacije. Čuvaj se i #ostanikodkuće.

PREPORUČUJEMO