Grupa Hurricane hit na YouTubu

Datum:
26.09.2019

Grupa Hurricane je pre 10ak dana objavila pesmu na srpskom jeziku Favorito koja je jedna od najslušanijih i danima u trendingu na YouTubu. Ovo je prva koju su objavile na našem jeziku, a sudeći po komentarima na društvenim mrežama, Sanju Vučić, Kseniju Knežević i Ivanu Nikolić već vide kao predstavnice Srbije na predstojećoj Evroviziji. Grupu Hurricaine čine Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević! One su se proslavile pesmom Irma Marija koja je posvećena narodu ostrva Sveti Martin, koja govori o užasnom uraganu koji ga je zadesio. To je ujedno i njihova prva pesma.
Pesma koju ćete upravo čuti ima za cilj da ukaže na katastrofu koja je zadesila Karipska ostrva prošle godine (gde su i snimani kadrovi iz spota) i nosi u sebi poruku podrške ljudima koji prolaze kroz proces obnova svojih života! Ovom pesmom započinjemo nešto novo, pune entuzijazma i pozitivne energije. Želimo da se zahvalimo svim ljudima sa ostrva St. Maarten, koji su izdvojili vreme da učine ovaj video vrednim pažnje, rekla je Sanja u februaru prošle godine, kada je grupa i osnovana.
Hurricane je inače prvi srpski bend koji se prema I-Pluginu sluša na preko 100 radio stanica u svetu. Grupa ima svoj studio na ostrvu Sveti Martin. Ivana, Ksenija i Sanja su odličan spoj. Sanja Vučić je inače nekadašnja učesnica Evrosonga, a Ksenija Knežević ćerka pevača Nenada Kneževića Kneza.
‘’Zaštooo ja nisam znalaaa za ovee cureee ??? POKIDALJKAAAA’’ ‘’Jedna od retkih pesama sa Balkana koja je privukla pažnju van njega!’’ ‘’Razlog zasto ranije nisam kliknuo na ovu pesmu iako mi je yt predlagao je naziv na španskom. Mislio sam da je neka smor latino pesma. Medjutim ,ovo je na srpskom i vrh je.’’
Ovo su samo od nekih komentara na YouTubu. Pesma trenutno ima preko 4,5 miliona pregleda, a s obzirom da je treća u trendingu tek će biti hit ove jeseni. Slušaj muziku koja te pokreće na Radiju S3 u uživaj u ovom hitu grupe Hurricane!

PREPORUČUJEMO