Dženan Lončarević - Čuvam tvoja krila Anđele

Datum:
17.09.2019

Dženan Lončarević - Čuvam tvoja krila Anđele je konačno izašla na YouTubu. Čuvam tvoja krila anđele je trebalo da ugleda svetlost dana mnogo ranije, ali zbog letnje turneje na kojoj je imao više od 40 nastupa se sve odužilo.

Pogledajte spot: Dženan je napisao na svojoj oficijalnoj Facebook stranici:
• PREMIJERA! Ovu pesmu ste jedva čekali i sada je pred vama! Čuvam tvoja krila andjele, Kad si svima kriva, branim te... Svako tudjom mukom, hrani se A ti si samo mlada! •
Dženan Lončarević - Čuvam tvoja krila Anđele prati neobičan spot, u crno-beloj verziji koji je u vidu stripa. Spot prati ljubavnu priču između profesora i učenice. Nova romantična Dženanova pesma je fanove "kupila" na prvo slušanje. Pesma je prvi put zaintrigirala slušaoce pre tri meseca, kada je izašao snimak na društvenim mrežama. Na snimku Dženan peva pesmu uz pratnju Baneta Opačića, koji je i autor muzike i teksta. Bane Opačić je autor i Dženanovog hita iz 2017. godine Laku noć. Na gostovanju u jednoj televizijskoj emisiji, rekao je:
Ja sam jedan od onih koji je ostao veran snimanju albuma. Imati u ruci to nešto što je CD, kada nekome pokloniš, ima veću vrednost nego slušati na YouTubu.
Po Dženanovim rečima, ovu pesmu su najbolje razumele žene. One su se i najviše vezale za ove stihove. Slušaj hitove muziku koja te pokreće na Radiju S3!

PREPORUČUJEMO

POVEZANE VESTI

Dženan Lončarević snima novu pesmu ''Samo mlada''

Dženan Lončarević snima novu pesmu pod nazivom ''Samo mlada''. Prvi snimak izašao je na društvenim mrežama, na osnovu čega zaključujemo da je autor stihova ''Čuvam tvoja krila anđele..leti ima dana..sad si samo mlada..imaš kada..'' Bane Opačić.