Slušaj Vojevanje i osvoji Hemofarm poklon paket


Slušaj Vojevanje i osvoji Hemofarm poklon paket, samo na Radiju S!

Od ponedeljka 28.10 2019. pa sve do 31.12.2019.  slušaj Voju Nedeljkovića svakog radnog dana od 18 do 19h!  Slušaj Radio S pažljivo i na njegov znak, javi se na 011 40 40 400 i osvoji Hemofarm poklon paket, S Bulardi Bulacol.

Svakog radnog dana, prvi slušalac koji se javi na Vojin poziv osvojiće poklon paket Hemofarma.

Slušaj Vojevanje i osvoji Hemofarm poklon paket

Obzirom da smeh doživljavaju kao vrlo ozbiljnu stvar, Voja i njegova ekipa opušteno rade svaki dan kao da će živeti sto godina, a opet su spremni na moguća iznenađenja jer konkurencija nikada ne spava. Nude vam ALL INCLUSIVE, da čujete dobre aforizme, viceve, statuse, priče iz života, komentare, idiome, hapakse, neologizme (au al je ovo jako). Ponekada imaju i goste uživo ili putem telefona, a pričaju samo kada imaju šta da kažu. Njihov moto je „nije važno ciljati u metu, važno je metati u cilj“.

Slušaj Vojevanje i osvoji Hemofarm poklon paket! Slušaj više pesama koje voliš, samo na Radiju S na našem sajtu, vidi koju pesmu trenutno slušaš, zabavi se i informiši kroz dnevni sadržaj gde te takođe čeka i puno nagrada. Najbolja domaća pop i rok muzika koju možeš da slušaš sa bilo kog uređaja čeka te na na radios.rs, gde god se nalaziš.