Registar sreće u Buđenju


Registar sreće u Buđenju, svakog radnog dana od 9. marta do 31. marta 2020. godine samo na Radiju S2! Slušaj Buđenje svakog jutra od 6 do 10h i hitove i ništa drugo. Prijavi se za Registar sreće putem broja telefona  011/40-40-478 i na telefonskoj sekretarici ostavi poruku na temu: Zašto si danas srećan ii srećna? Gorica i Dragan od 6 do 10h, u emisiji Buđenje, biraju najbolju poruku i dodeljuju nagradu onom učesniku aktivacije  koji ju je ostavio. Najbolja poruka svakog jutra osvaja MintMedic poklon paket sponzora UNFLU.

Registar sreće u Buđenju

Registar sreće u Buđenju svakog dana od 9. do 31. marta! Pravilnik akcije pogledaj OVDE.

Svakog radnog jutra od 6 do 10h  na Radiju S2 imate jedinstvenu priliku da čujete “Buđenje” Najslušaniji jutarnji program uz koji se slušaoci bude već više od 15 godina. Sa vama su Gorica Nešović i Dragan Ilić vaše omiljeno društvo na početku radnog dana. Ukoliko vas nešto žulja ili pecka, ukoliko vam je baš sve potaman, ili želite da od ranog jutra svet oko sebe pogledate sa osmehom- pridružite nam se! Sačuvajte lepotu duha i oblikujte savršenu figuru, vaša radio-terapija u kojoj svi dobijaju!

Legendarni tandem možeš  da slušaš sa bilo kog uređaja, gde god se nalaziš. Skini aplikaciju za svoj android ili IOS uređaj, vidi koju pesmu trenutno slušaš i saznaj koje su poslednje tri puštene. Zabavi se i informiši kroz dnevni sadržaj gde te takođe čeka i puno nagrada. Prati nas na društvenim mrežama u uvek budi u toku sa muzičkim vestima i aktuelnim nagradama.