Registar sreće u Buđenju


Registar sreće u Buđenju, svakog radnog dana od 22. juna do 03. jula 2020. godine samo na Radiju S2! Slušaj Buđenje svakog jutra od 6 do 10h. Slušaoci koji žele da učestvuju u nagradnoj aktivaciji prijavljivaće se putem broja telefona  011/40-40-478 i na telefonskoj sekretarici ostave poruku na temu: Zašto su danas srećni?

Kroz program biće emitovane  poruke sa sekretarice, a sledećeg jutra Gorica i Dragan od 6 do 10h, u emisiji Buđenje, biraju najbolju poruku po slobodnom ubeđenju i dodeljuju nagradu onom učesniku aktivacije  koji ju je ostavio.

Radio S2 zadržava pravo da vrši odabir poruka koje će biti emitovane kroz program.

Radnim danima, u periodu od 22.06. do 03.07.2020.godine nagrađivaće se po jedan učesnik aktivacije sa jednim poklon paketom (tri kutije KING sladoleda). Nagrade obezbeđuje i dobitnicima dostavlja klijent „Frikom”.

Registar sreće u Buđenju

Registar sreće u Buđenju svakog dana od 22. juna do 03. jula! Pravilnik akcije pogledaj OVDE.

Svakog radnog jutra od 6 do 10h  na Radiju S2 imate jedinstvenu priliku da čujete “Buđenje” Najslušaniji jutarnji program uz koji se slušaoci bude već više od 15 godina. Sa vama su Gorica Nešović i Dragan Ilić vaše omiljeno društvo na početku radnog dana. Ukoliko vas nešto žulja ili pecka, ukoliko vam je baš sve potaman, ili želite da od ranog jutra svet oko sebe pogledate sa osmehom- pridružite nam se! Sačuvajte lepotu duha i oblikujte savršenu figuru, vaša radio-terapija u kojoj svi dobijaju!

Legendarni tandem možeš  da slušaš sa bilo kog uređaja, gde god se nalaziš. Skini aplikaciju za svoj android ili IOS uređaj, vidi koju pesmu trenutno slušaš i saznaj koje su poslednje tri puštene. Zabavi se i informiši kroz dnevni sadržaj gde te takođe čeka i puno nagrada. Prati nas na društvenim mrežama u uvek budi u toku sa muzičkim vestima i aktuelnim nagradama.