Registar sreće na Radiju S2


Registar sreće na Radiju S2 svakog radnog dana od 02.12. do 31.12.2019. godine! Slušaj Radio S2 i osvoji sjajnu nagradu,  poklon iz  Uradi sam!

Registar sreće na Radiju S2

Kroz program radija pozivamo slušaoce da putem telefonske sekretarice  011/40-40-478,  ostave poruku šta ih to danas na poslu čini srećnim.  Ispričajte nam svoju priču, bilo da je to kafa koju vam skuva kolega, pauza za ručak sa omiljenom ekipom. Jer sigurno imaš bar jedan razlog za sreću na poslu! Uz svoju poruku, ostavi nam svoje ime i prezime kao i mesto odakle si. Gorica i Dragan svakog radnog jutra, biraju pobedničku poruku na osnovu svog ličnog ubeđenja, i nagrađuju je Uradi Sam poklonom!

Pravilnik akcije pogledajte OVDE.

Registar sreće na Radiju S2, svakog radnog jutra od 6 do 10h. Pored sjajnih nagrada, uz emisiju Buđenje čućete mnog zanimljivih priča. Ovo je jedan od najslušanijih jutarnjih programa uz koji se slušaoci bude već više od 16 godina. Sa vama su Gorica Nešović i Dragan Ilić,  vaše omiljeno društvo na početku radnog dana. Ukoliko vas nešto žulja ili pecka, ukoliko vam je baš sve potaman, ili želite da od ranog jutra svet oko sebe pogledate sa osmehom – pridružite im se na Radiju S2! Sačuvajte lepotu duha i oblikujte savršenu figuru. Ovo je  vaša radio – terapija u kojoj svi dobijaju! I sve to uz hitove i ništa drugo!