Radio S4 te vodi na No sleep


Radio S4 te vodi na No sleep, jedan od najboljih festivala u regionu!  Pošalji u inbox Radija S4 na Instagramu ili Facebooku koja je tvoja najbolja neprospavana noć. Ekipa Radija S4 će izabrati najzanimljiviju poruku po slobodnom nahođenju.

Kroz aktivaciju biće podeljeno 5×2 karte za No Sleep festival u Hangar Luci za petak, i 5×2 karte za subotu. Svakog dana od 05.11.2019. do 08.11.2019. biramo po jednog pobednika. Pravilnik akcije pogledaj OVDE

Radio S4 te vodi na No sleep

Željno iščekivano drugo izdanje No Sleep festivala počinje za koji dan, a u program su se upisala vodeća imena svetske i regionalne elektronske scene koja će nastupiti tokom besanog vikenda koji će da traje od 8. novembra, pa sve do duboko u nedelju 10. novembra. Programu No Sleep festivala i ove godine se pridružuju regionalne trap zvezde kao pripadnici još jednog globalno vodećeg žanra koji diktira trendove u klupskoj muzici! U Drugstore, klaberski epicentar Beograda, u petak, 8. novembra stiže Klinac, trenutno najpopularniji mladi hitmejker na Balkanu, kojem se za ovu priliku specijalno pridružuje ceo kolektiv njegove izdavačke kuće Apollo uz impresivnu postavu koju čine Vekac, Baskjat, Yungkulovski, Wolf, Danza, Bogi, Katuševski i Skubi! Iste noći pridružiće im se još jedan Apollo misionar, osiječki treper u usponu Z++, o kojem se u susednoj Hrvatskoj trenutno najviše priča u muzičkim krugovima, dok je takav slučaj u Srbiji sa popularniji mladim DJ trio FAM, iz čije kuhinje je nedavno izašao trenutno najveći trap hit na sceni, “Ide gas”! Završnicu ove trap rapsodije u klubu Drugstore izvešće obožavani partimejkerski kolektiv iz Novog Sada, Cake Boys, čiju smo nedavnu oproštajnu žurku svi shvatili preozbiljno, a momcima iz Kejka se svakako ne žuri u penziju.  U četvrtak, 10.10. u 10h, kako onlajn tako i na sva prodajna mesta u mreži Gigstix.com, stižu i prve ulaznice za pojedinačne događaje poput ove trap žurke u Drugstoru, ali i jutarnje žurke koje se nadovezuju na centralne događaje u Glavnom Hangaru u Luci Beograd.