Ponovo u formi


Ponovo u formi svakog jutra na Radiju S u 8:10 od 18. maja! Osvoji vaučer od 10 000 za kupovinu u Forma Ideale svakog dana .

Svakog jutra Irena i Ivan pozivaju slušaoce da učestvuju u kvizu „Ponovo u formi“ , razmrdaju svoje vijuge i  osvoje 10 000 dinara vredan Forma Ideale vaučer. Prvi slušalac koji se javi na 011 40 40 400, dobija 25 sekudni da tačno odgovori na najmanje 5 pitanja, s tim da je u našem kvizu Ponovo u formi, tačan odgovor suprotan onom pravom.

Drigim rečima, „DA“ je „NE“, a „NE“ je „DA“. (npr. Klarinet je žičani instrumnettačan odgovor je DA;  Brat moje žene je meni pašenog – tačan odgovor je DA; 2+2 – 4 jednako je 0tačan odgovor je NE)

Ukoliko slušalac ne uspe da ima 5 tačnih odgovora, nagrada, za sutradan se udvostručava. Pravilnik akcije pogledaj OVDE.

Ponovo u formi

Irena i Ivan znaju kako ranom zorom da probude pozitivnu energiju slušaoce Radija S! Roditelji su oboje, ali su razigrani od sabajle kao deca. Ona je kraljica selfija i sa selfie štapom svakog jutra  juri za najboljom pozom. Voli modu i životna želja joj je da ima preko 10 000 followera na Instagramu. A on?! On je, za malo slave, spreman na sve! Po potrebi  može da bude  žena, ali ipak najviše voli da bude kamila. Zna da priča na više od 20 svetskih jezika, šteta je samo što ga sem Irene niko drugi ne razume. Nema boljeg recepta za dobar početak  dana od onoga što oni donose svakog radnog jutra: korisne informacije na kašičicu, veću dozu zabave, i enormnu količinu muzike koju voliš. Irena i Ivan, reći će vam jedino pravo, iskreno, “dobro jutro” koje kada čujete odmah razvučete osmeh preko lica.