Osvoji karte za utakmicu Partizan – Astana


Osvoji karte za utakmicu Partizan – Astana,  11. decembra, u programu Radija S! Slušaj pažljivo Odašiljač od 16 do 18h!

Osvoji karte za utakmicu Partizan - Astana

Voditelji emisije Odašiljač,  Šilja i Steva, su Zvezdaši. Oni imaju dve karte za  utakmicu Partizan-Astana i poklanjaju ih onom slušaocu koji se prvi javi na njihov poziv 11.11.2019. godine na 011 40 40 400 i kaže koliko mu je stalo do Partizana. Slušalac osvaja 1×2 karte za utakmicu Partizan-Astana koja se igra u Beogradu 12.12.2019.Budi grobar kad je najteže!  Pravilnik akcije pogledaj OVDE

Karte za utakmicu obezbeđuje Kia Motors – pobednik kvaliteta! Proverite šampionsku ponudu u svim KIA salonima do kraja godine! Više na kia.rs!

Osvoji karte za utakmicu Partizan – Astana! Decembar dobrog raspoloženja na Radiju S ti donosi mnogo poklonazabave i dobre muzike! Odašiljač je Šilja. Dobro tu je i Steva, hodajuća enciklopedija sporta. Oni na duhovit način komentarišu sve banalnosti koje nas okružuju kao što su Svetsko prvenstvo grobara ili otvaranje semafora u Kraljevu.

Postavljaju i odgovaraju na pitanja koja do sada nikome nisu pala na pamet: Da li Cecin beli veš izgubi belinu kada vetar sa Marakane nanese dimne bombe? Da li Novak Đoković posle meča na šljaci pere ili baca svoje čarape i koju veličinu gaća nosi osoba koja je u njima prošvercovala 300 000 evra. Povremeno ova emisija ima i edukativni karakter. Zahvaljujući Šilji, saznali smo, a svi mediji su preneli, da se maleni deo okji služi za otvaranje konzervi zove SNTNT. Nekrunisanog kralja humora koji još uvek ima neodbranjen doktorat na temu svakodnevne zabave, zajedno sa Stevom, slušaj svakog radnog dana na Radiju S, od 16 do 18h!