Osvoji Bonatti poklon vaučer -Tuc Muc kviz


Osvoji Bonatti poklon vaučer u Tuc Muc kvizu! Svakog radnog dana, dva najbrža slušaoca koja se prvi jave na poziv voditelja, igraju Tuc Muc kviz. Naizmenično odgovaraju na po 7 istih  pitanja. Pobednik je onaj takmičar koji ima više tačnih odgovora. Ukoliko je rezultat nerešen, pobednik je onaj takmičar koji je na pitanje sa brojevima dao približno tačniji odgovor. Pobednici kviza od ponedeljka, utorka, srede i četvrtka igraće finale u petak. I za finale važe ista pravila: Takmičari naizmenično odgovaraju na po 7 istih  pitanja. Pobednik je onaj takmičar koji ima više tačnih odgovora. Ukoliko je rezultat nerešen, pobednik je onaj takmičar koji je na pitanje sa brojevima dao približno tačniji odgovor.

Osvoji Bonatti poklon vaučer

Nedeljni pobednik dobija poklon vaučer Bonatti za kupovinu u njegovoim radnjama, dok će dnevne pakete nagrada obezbediti Radio S.

Aktivacija će trajati od 01.08.2020.   do 31.08.2020.g.  Sponzor Tuc Muc kviza je „Bonati“ koji obezbeđuje 5 poklon vaučera za vreme trajanja aktivacije. Vaučere će biti dodeljivani svakog petka u mesecu (pobednici duela iz te nedelje igraju finale -pa ko pobedi).

Peti vaučer osvojiće pobednik duela koji se bude igrao u ponedeljak 31.08.2020. g.

Dnevni pobednici biće nagrađeni poklonom od strane Radija S.

Slušaj Odašiljač od 16 do 18h svakog radnog dana i na poziv voditelja javi se na 011 40 40 400 i osvoji fenomenalne nagrade!

Tuc Muc je neobičan kviz znanja koji se emituje svakog radnog dana, tačno u 17:40, u emisiji Odašiljač. Dva slušaoca odgovaraju na pitanja iz kategorije apsolutno nebitnih informacija. Pobednik nosi laskavu titulu kralja apsolutno nebitnih informacija.

Pravilnik akcije pogledaj OVDE.