Nova pesma Milana Stankovića, Jale i Bube oborila sve rekorde


Nova pesma Milana Stankovića, Jale i Bube oborila sve rekorde, za samo dva dana!

Iako se nije pravila nikakva veća medijska pompa ni najava, Milan Stanković je sa Jala Bratom i Bubom Koreli objavio pesmu, koja već nakon samo sat vremena imala više od 300.000 pregleda. Brzi ritam je sasvim u skladu sa letom i visokim temperaturama, a scene u kojima se pojavljuje bazen i kupanje, kao da pozivaju na odmor u vodi.

Nova pesma Milana Stankovića, Jale i Bube nosi naziv po najvećem narko bosu Pablu Eskobaru – “Pablo”. Njegov lik provlači se kroz ceo spot, na duksevima poznatog bosanskog dvojca, a kraj spota nasmejao je sve koji su ga odgledali do kraja.

Komentari se nižu, a sudeći po istima čini se da su se najviše “zakačili” za deo koji peva Jala:

“Na meni Gucci pulover, novi džip, džep pun love

A juče nisi znala ko je dečko kojeg bi sve među noge svoje…”

Pesma trenutno ima preko dva miliona pregleda i druga je na YouTube trending listi u Srbiji.

Stih  ”Bolje da menjamo teme, da ne bi menjali poze” se defitivno pamti, pa ne čudi što ljubitelji domaće trap & rap muzike često kače ovaj deo na svoje društvene mreže.

Novi letnji hit slušaj na Radiju S3  kao i najveće hitove trap & rap muzike. Slušaj Radio S3, gde god da se nalaziš. Uživaj u muzici koja te pokreće! Skini aplikaciju za svoj android ili IOS uređaj, vidi koju pesmu trenutno slušaš i saznaj koje su poslednje tri puštene. Informiši se kroz dnevni sadržaj gde te takođe čekaju najnovije vesti iz sveta muzike.