Moj OFF – besplatni online filmski festival


Moj OFF – besplatni online filmski festival nudi do 10. aprila više od 30 svetskih igranih i dokumentarnih ostvarenja proslavljenih reditelja i scenarista, među kojima su Roman Polanski, braća Darden, Pavel Lungin, Takaši Miike, Fatih Akin i Atom Egojan, a uz izbor klasika Kšištofa Kješlovskog, Dejvida Linča i Frederika Felinija, obuhvata i poseban program za decu.

Moj OFF

Celodnevni festivalski program, podeljen na pet celina, obuhvata najnovije filmske igrane i dokumentarne naslove, kako za odrasle, tako i za decu, pa će se u okviru dnevnih programskih celina Kids Fest predstavlja i Porodična avantura naći animirani bioskopski hitovi, sinhronizovani na srpski jezik.

U okviru atraktivne programske celine Viđeno neviđeno, rezervisane za udarne večernje termine, biće prikazano 28 filmova pristiglih sa Kana, Venecije i Berlina, ali i sa 25. Festivala autorskog filma (FAF) i 48. Festa.

U okviru programa Dokumentarni vrhunci, biće prikazane priče o svetskim zvezdama – kako umetnicima širokog spektra, tako i sportistima.

Ovde nije reč o platformi za gledanje filmova, već o festivalu, pa će filmovi moći da se prate samo u određenim terminima u toku dana.

U festivalskoj završnici će biti proglašeni pobednici, na osnovu odluke žirija, ali i samih gledalaca.

Iako “Moj OFF” nastaje u vremenu borbe protiv koronavirusa, organizatori imaju želju da nastave njegov život i ubuduće, te da poklonicima sedme umetnosti pruži nov izazov i mogućnost savremenog praćenja festivalskih, autorskih i komercijalnih filmova.

Program festivala možete videte OVDE,  a da biste gledali filmove samo treba da kliknete na link www.mojoff.net, ulogujete se svojim mailom i lozinkom koju ste kreirali i kliknete na dugme BIOSKOP. Festivalsku projekciju možete pokrenuti bilo kada u roku od 30 min od početka filma.

Moj OFF ti omogućava da gledaš najveća filmska ostvarenja iz svog doma. Ostani kod kuće i uživaj u više pesama koje voliš na Radiju S! Skini aplikaciju za svoj android ili IOS uređaj, vidi koju pesmu trenutno slušaš i saznaj koje su poslednje tri puštene. Informiši se kroz dnevni sadržaj gde te takođe čekaju nagrade i korisne informacije. Čuvaj se i #ostanikodkuće.