Magla Bend – Smejem se, a plakao bih – ZVEZDE PEVAJU ZVEZDE 3


Smejem se a plakao bih je poslednja obrada najvećeg muzičkog projekta Zvezde pevaju zvede 3.

Smejem se a plakao bih premijerno na Radiju S

Magla bend je na Radiju S premijerno predstavio  ”Smejem se a plakao bih”, Olivera Mandića u okviru projekta Radija S – Zvezde pevaju zvezde 3. To je ujedno bila i poslednja pesma u ovom projektu.

Magla bend i Natalija sa Milosavljevic

 

Aranžman je uradio Željko Vasić, koji se uključio u emisiju Radija S, Dan sa Natalijom. Rekao je da je veliki obožavalac Olivera Mandića i da mu je bila čast i da ponovo radi za Zvezde pevaju zvezde i da napravi nov aranžman za ovu pesmu za Magla bend.

Smejem se a plakao bih je jedan od najvećih hitova Olivera Mandića iz 1987. godine. Pošto je Magla bend  prvenstveno klupski bend, u ozbiljnoj su kondiciji, nastupaju često, pa je i saradnja bila vrlo brza i efikasna.

Pevač Magla benda, Vladan kaže: ‘Kad god nešto uradimo, uvek analiziramo sa našim velikim timom šta je moglo bolje i šta bismo mogli drugačije da uradimo, ali ovog puta, pesmom Smejem se a plakao bih, smo svi apsolutno zadovoljni i niko nema zamerku. Nadamo se da će to biti i slučaj sa publikom.’

Iz dosadašnjih obrada u projektu Radija S – Zvezde pevaju zvezde, najviše im se dopadaju Željko Vasić i Marija Šerifović, a da nisu ovu pesmu obradili za Zvezde pevaju zvezde 3, bilo bi nešto od Čole ili Dugmeta, a pevač Vladan je uz smeh rekao: ”Ne smem da kažem, malo je bezobrazna. Ja bih od Olivera izabrao Nisam kres’o šest meseci, ali moram da objasnim – nije autobiografska!”

Pesmu ”Smejem se, a plakao bih” su već redovno svirali do sad. Posebno će od ovog trenutka nastaviti sa novim aranžmanom Željka Vasića i to će svirati zajedno uz njihov hit ”Samo se noćas pojavi”.