Lepa Brena obradovala fanove iz karantina


Lepa Brena obradovala fanove iz karantina pesmama koje je otpevala u svom domu, u pratnji svojih muzičara. Svako od njih je iz svog doma svirao instrument koji inače svira sa regionalnom zvezdom na koncertima, a Brena je otpevala neke od svojih najvećih hitova – Pazi kome zavidiš i Uđi slobodno.

Snimci koje je Brena objavila na svojim društvenim mrežama imaju stotine hiljada pregleda.

Pevačica se nalazi u karantinu sa svojom porodicom i poštuje mere koje donela država povodom pandemije korona virusa. Muzička zvezda se još sredinom marta oglasila iz karantina i podelila sa fanovima jednu poruku u kojoj je svima poručila da ostanu kod kuće.

– Lek za corona virus nije pronađen, ali je njegovo sprečavanje veoma jednostavno – ostanite kući i odmarate. Da li je čovečanstvu potreban odmor, pa se stvorio corona virus? Virus koji smanjuje gužve u gradovima, smanjuje broj automobila na ulicama,smanjuje rad fabrika, čisti vazduh, vraća očeve kući svojoj deci, spaja porodice za ručkom bez žurbe… Virus koji nas vraća ličnoj higijeni i koji nas uči osnovnim moralnim načelima… Karantin koga se svi boje je zapravo ostajanje u svojim domovima sa najbližima, dodatno vreme da pričamo, da podelimo svoje misli, otvorimo svoju dušu za koju nismo imali vremena godinama… Igramo se sa svojom decom, pijemo čaj bez žurbe i pročitamo dobru knjigu. Možda je taj karantin zapravo ono što je čovečanstvu potrebno, kako bi se ojačale porodične i prijateljske veze i kako bi se vratili sami sebi. Karantin u kome odmorimo svoje telo i osvežimo svoju dušu…čekajući da virus prođe…  – napisala je Brena na svom Instagram profilu.

Slušaj S3 Folk Stars i muziku koja te pokreće na omiljenom Radiju S3! Skini aplikaciju za svoj android ili IOS uređaj, vidi koju pesmu trenutno slušaš i saznaj koje su poslednje tri puštene. Informiši se kroz dnevni sadržaj gde te takođe čekaju korisne informacije. Čuvaj se i #ostanikodkuće.