Gazda Paja kod devojke prvo primeti šta priča


Gazda Paja kod devojke prvo primeti šta priča, rekao je u intervjuu za Radio S3!

Osim o novoj pesmi Exploziv, koju je snimio sa Eminom, sa Gazda Pajom smo pričali i o njegovom privatnom životu. Okrio nam je koga smatra za najveću konkurenciju, kakve devojke voli, kako je izgledao njegov prvi poljubac i koliko može da preživi sa 1000 dinara. Pogledajte video sa gostovanja:

Kao i svi poznati, i on dobija nepristojne ponude na društvenim mrežama. Jedna od njih bila je i ponuda za brak, uz koju idu i američki papiri.

Gazda Paja, odnosno Pavle Bošković, rođen je u Beogradu 1987. godine. Muzikom se bavi od tinejdžerskih dana. Prvi nastup imao je pre 15 godina u Domu omladine. Prvi studijski album objavio je 2010. godine, a široj javnosti je postao poznat dve godine kasnije sa pesmom Čke beogradske, koja je postala veliki hit.

“Pesma je nastala tokom zezanja kod mene, drugari su snimali neku stvar, a ja sam sedeo na TA peći i lupkao ritam. Inspirisan situacijom u kojoj sam tada bio, iz mene je prosto izleteo tekst, a oni su se oduševili i rekli mi da moram da je snimim. Pesmu su razni DJ-evi puštali na žurkama u gradu, i ljudi su je odlično prihvatili”

Pre dve godine izdao je album pod nazivom Album, a početkom ove godine je snimio duet sa Jelenom Karleušom. Pesmu LaJK  su premijerno izveli na dodeli MAC nagrada. Pre mesec dana snimio je duet sa Eminom Jahović za pesmu Exploziv.