Doktor i doktorka Ljubav

Datum:
12.02.2020

Doktor i doktorka ljubav rešavaju ljubavne probleme naših slušalaca. Pozivamo slušaoce kroz program da se jave putem broja telefona 011 40 40 400 i da kažu kakav ljubavni problem ili ljubavnu dilemu imaju, a doktor i doktorka Ljubav će im svojim savetima/receptima “pomoći” da se „izleče“ ili donesu ispravnu ljubavnu odluku. Deset slušalaca “najbolesnijih” od ljubavi, po izboru doktora i doktorke Ljubav dobiće poklon paket Fructus čajeva. Doktor i doktorka Ljubav Pravilnik akcije pogledaj OVDE. Irena i Ivan znaju kako ranom zorom da probude pozitivnu energiju slušaoce Radija S! Roditelji su oboje, ali su razigrani od sabajle kao deca. Ona je kraljica selfija i sa selfie štapom svakog jutra  juri za najboljom pozom. Voli modu i životna želja joj je da ima preko 10 000 followera na Instagramu. A on?! On je, za malo slave, spreman na sve! Po potrebi  može da bude  žena, ali ipak najviše voli da bude kamila. Zna da priča na više od 20 svetskih jezika, šteta je samo što ga sem Irene niko drugi ne razume. Nema boljeg recepta za dobar početak  dana od onoga što oni donose svakog radnog jutra: korisne informacije na kašičicu, veću dozu zabave, i enormnu količinu muzike koju voliš. Irena i Ivan, reći će vam jedino pravo, iskreno, “dobro jutro” koje kada čujete odmah razvučete osmeh preko lica.  

PREPORUČUJEMO

Kuhinja da pevaš!

Osvoji novu kuhinju Jela Jagodine i proslavi na originalan način – dovodimo ti Magla bend na svečano otvaranje tvoje nove kuhinje.

Neradni petak na Radiju S!

Svake nedelje jednom slušaocu poklanjamo neradni petak. Prijavi svog kolegu ili sebe, a mi ćemo se potruditi da kod tvog šefa izboksujemo slobodan petak.