Poklanjamo ekskluzivnu romantičnu večeru za dvoje za Dan zaljubljenih!

Datum:
06.02.2024

Proslavite ljubav sa nama 14. februara 2024! 

Pokažite koliko dobro poznajete ljubavne hitove na Radiju S4 i osvojite romantičnu večeru za dvoje u restoranu Čajkovski u hotelu Moskva.

Kada voditelj da znak prvi slušalac koji pozove 011 40 40 450 i uspostavi telefonsku vezu sa produkcijom radija, dobija priliku da osvoji vrednu nagradu na taj način što će pokazati koliko je dobar poznavalac ljubavnih pesama koje se emituju na Radiju S4.

Produkcija će u programu pustiti delove nekih pesama dok učesnici aktivacije treba da daju naziv izvođača kao i naziv pesme. Produkcija će pustiti ukupno 6 delova pesama. Ko pogodi svih 6 pesama osvaja glavnu nagradu - EKSKLUZIVNU ROMANTIČNU VEČERU ZA DVOJE NA DAN ZALJUBLJENIH U HOTELU MOSKVA U RESTORANU ČAJKOVSKI.

Ukoliko dva slušaoca pogode sve pesme, igramo baraž.

Napomena: Večera ne uključuje piće. Ukoliko ne iskoriste večeru na Dan zaljubljenih, mogu to učiniti do kraja meseca februara tako što će nazvati restoran i napraviti rezervaciju.

Pravilnik aktivacije pogledajte OVDE.

PREPORUČUJEMO

Kuhinja da pevaš!

Osvoji novu kuhinju Jela Jagodine i proslavi na originalan način – dovodimo ti Magla bend na svečano otvaranje tvoje nove kuhinje.

Neradni petak na Radiju S!

Svake nedelje jednom slušaocu poklanjamo neradni petak. Prijavi svog kolegu ili sebe, a mi ćemo se potruditi da kod tvog šefa izboksujemo slobodan petak.

POVEZANE VESTI

Osvoji cipelarnik!

Radio S i Jela nameštaj ti ovog proleća sređuju hodnik. Odgovori na naša tri pitanja u 10 sekundi i Jelin cipelarnik je tvoj.