Vodimo vas u Resort Fruške terme!

Datum:
06.02.2024

Proslavite ljubav u Resortu Fruške terme!

Povodom Dana zaljubljenih, od 9. do 14. februara, svakog jutra u 7:50h Irena i Ivan postaviće jedan ljubavni izazov, a ko prvi odgovori na njega, osvaja mini SPA odmor za dvoje u Resortu Fruške terme. 

Prvo dvoje slušalaca koji na poziv voditelja pošalju poruku na viber broj 065  4444 494 učestvuju u ljubavnom izazovu. U prvom delu igre slušaoci licitiraju broj pojmova koji mogu da nabroje na zadatu kategoriju. Onaj ko ponudi veći broj, dobija priliku da igra. Ako za 14 sekundi uspe da ispuni licitiran broj, osvaja nagradu. U suprotom, drugi slušalac preuzima nagradu.

Specifikacija nagrada:

Petak, 9.02.2024 – Day SPA vaučer za dve osobe radnim danom u Fruške Residnece

Ponedeljak, 12.02.2024 – Noćenje sa doručkom za dve osobe u Hotelu Premier Aqua uz korišćenje SPA centra u istom hotelu (gosti moraju imati 18+ godina)

Utorak, 13.02.2024 - Noćenje sa doručkom za dve osobe u Etno Kompleksu Vrdnička Kula uz korišćenje SPA centra u Hotelu Fruške Residence

Sreda, 14.02.2024 - Noćenje sa doručkom za dve osobe u Hotelu Fruške Residence uz korišćenje SPA centra u Hotelu Fruške Residence 

Napomena: Vaučeri se mogu iskorititi do kraja godine.

Pravilnik aktivacije pogledajte OVDE.

PREPORUČUJEMO

Kuhinja da pevaš!

Osvoji novu kuhinju Jela Jagodine i proslavi na originalan način – dovodimo ti Magla bend na svečano otvaranje tvoje nove kuhinje.

Neradni petak na Radiju S!

Svake nedelje jednom slušaocu poklanjamo neradni petak. Prijavi svog kolegu ili sebe, a mi ćemo se potruditi da kod tvog šefa izboksujemo slobodan petak.

POVEZANE VESTI