DA/NE kviz - Osvoji produženi vikend na Zlatiboru

Datum:
31.10.2019

DA/NE kviz na Radiju S, svakog radnog dana od 4. do 22. novembra! Slušaj Irenu i Ivana  svakog jutra i OSVOJI produženi spa vikend za dve osobe u hotelu Mona na Zlatiboru. DA/NE kviz Svakog jutra Irena i Ivan pozivaju slušaoce da učestvuju u DA/NE  kvizu i osvoje vrednu nagradu. Prvi slušalac koji se javi na 011 40 40 400, dobija šansu da osvoji nagradu, ukoliko  u roku od 30 sekundi da najmanje 5 tačnih odgovora na zadata pitanja. S tim da postoji jedna začkoljica. U našem kvizu, tačni odgovori su, u stvari, suprotni onim pravim. Drigim rečima, „DA“ je „NE“, a „NE“ je „DA“. (npr. Klarinet je žičani instrumnettačan odgovor je DA;  Brat moje žene je meni pašenog – tačan odgovor je DA; 2+2 – 4 jednako je 0tačan odgovor je NE). Ukoliko slušalac ne uspe da ima 5 tačnih odgovora, osvaja utešnu nagradu Vitaminkin poklon paket, a u narednom satu, šansu dajemo drugom takmičaru. DA/NE kviz, svakog jutra u 8:10h.  Druga šansa, ukoliko nemamo dobitnika, je u 9:10h Pravilnik akcije pogledaj OVDE. Irena i Ivan znaju kako ranom zorom da probude pozitivnu energiju. Roditelji su oboje, ali su razigrani od sabajle kao deca. Ona je kraljica selfija i sa selfie štapom svakog jutra  juri za najboljom pozom. Voli modu i životna želja joj je da ima preko 10 000 followera na Instagramu. A on?! On je, za malo slave, spreman na sve! Po potrebi  može da bude  žena, ali ipak najviše voli da bude kamila. Zna da priča na više od 20 svetskih jezika, šteta je samo što ga sem Irene niko drugi ne razume. Nema boljeg recepta za dobar početak  dana od onoga što oni donose svakog radnog jutra: korisne informacije na kašičicu, veću dozu zabave, i enormnu količinu muzike koju voliš. Irena i Ivan, reći će vam jedino pravo, iskreno, “dobro jutro” koje kada čujete odmah razvučete osmeh preko lica.

PREPORUČUJEMO

Kuhinja da pevaš!

Osvoji novu kuhinju Jela Jagodine i proslavi na originalan način – dovodimo ti Magla bend na svečano otvaranje tvoje nove kuhinje.

Neradni petak na Radiju S!

Svake nedelje jednom slušaocu poklanjamo neradni petak. Prijavi svog kolegu ili sebe, a mi ćemo se potruditi da kod tvog šefa izboksujemo slobodan petak.