Poklanjamo vaučere od 20.000 dinara za kupovinu u Forma Ideale!

Datum:
25.08.2023

Od 28. avgusta do 1. septembra imaš priliku da osvojiš vaučer od 20.000 dinara za kupovinu u Forma Ideale radnjama!

Svakog jutra, slušalac koji na poziv voditelja prvi pošalje viber poruku sa imenom i prezimenom na broj telefona 065 4444 494 ima šansu da za svog školarca osvoji vaučer u vrednosti od 20.000 dinara za kupovinu  u Forma Ideale.

Slušalac najpre bira jedan od nekoliko ponuđenih predmeta, a onda u roku od 15 sekundi treba da nabroji minimum 3 pojma iz odabrane oblasti, s tim da će odgovor uvek počinjati istim zadatim slovom (npr. ako slušalac odabere oblast Biologija, od naših voditelja dobija zadatak da za 15 sekundi nabroji minimum tri biljke koje počinju slovom P). Ukoliko uspe, osvaja jedan vaučer u vrednosti od 20.000 dinara. Ukoliko ne uspe, šansu dobija naredni slušalac.

Nagrada: Za vreme trajanja aktivacije biće podeljeno ukupno  5 (pet) vaučera od 20.000,00 dinara.

Pravilnik aktivacije pogledaj OVDE.

PREPORUČUJEMO

Kuhinja da pevaš!

Osvoji novu kuhinju Jela Jagodine i proslavi na originalan način – dovodimo ti Magla bend na svečano otvaranje tvoje nove kuhinje.

Neradni petak na Radiju S!

Svake nedelje jednom slušaocu poklanjamo neradni petak. Prijavi svog kolegu ili sebe, a mi ćemo se potruditi da kod tvog šefa izboksujemo slobodan petak.

POVEZANE VESTI

Osvoji cipelarnik!

Radio S i Jela nameštaj ti ovog proleća sređuju hodnik. Odgovori na naša tri pitanja u 10 sekundi i Jelin cipelarnik je tvoj.