Vodimo te na Red Bull SoundClash!

Datum:
18.05.2023

POKLANJAMO karte za muzički spektakl Lepe Brene i Senide! 
Radio S te vodi na Red Bull SoundClash! 
Od 17. do 23. maja slušaj Radio S i kad god čuješ Senidinu pesmu, prvi pozovi 011 40 40 400 i osvoji dve karte za Red Bull SoundClash Brena protiv Senide, 2. juna na Kalemegdanu.
Drugog juna, Beograd postaje epicentar muzičke scene jugoistočne Evrope! Red Bull SoundClash je muzički spektakl na kom izvođači pokazuju svoju veštinu i kreativnost. Obračun se svakom rundom sve više zagreva, vodeći do uzbudljivog i eksplozivnog finala. Ovo je proslava muzike i kreativnosti, koja pruža nezaboravno iskustvo za sve!
Na Donjem Kalemegdanu, mestu gde Dunav upoznaje Savu, upoznaće se pop, folk, trep i RnB u epskom sudaru žanrova, zvukova i generacija. Ko će završiti na vrhu? Na tebi je! Ne propusti priliku da svedočiš muzičkom događaju godine i odlučiš ko će poneti titulu pobednice prvog Red Bull SoundClash-a u Srbiji!
Napomena: aktivacija se odnosi na period od 6h do 22h radnim danima.
Pravilnik aktivacije pogledaj OVDE.

PREPORUČUJEMO

Kuhinja da pevaš!

Osvoji novu kuhinju Jela Jagodine i proslavi na originalan način – dovodimo ti Magla bend na svečano otvaranje tvoje nove kuhinje.

Neradni petak na Radiju S!

Svake nedelje jednom slušaocu poklanjamo neradni petak. Prijavi svog kolegu ili sebe, a mi ćemo se potruditi da kod tvog šefa izboksujemo slobodan petak.

POVEZANE VESTI

Osvoji cipelarnik!

Radio S i Jela nameštaj ti ovog proleća sređuju hodnik. Odgovori na naša tri pitanja u 10 sekundi i Jelin cipelarnik je tvoj.