Registar sreće u Buđenju!

Datum:
04.04.2023

Slušaoci koji žele da učestvuju u nagradnoj aktivaciji prijavljivaće se putem broja telefona  011/40-40-478 i na telefonskoj sekretarici ostave poruku na temu: Zašto su danas srećni?

Kroz program biće emitovane  poruke sa sekretarice, a sledećeg jutra od 6 do 10h, u emisiji Buđenje, voditelji biraju najbolju poruku po slobodnom ubedjenju i dodeljuju nagradu onom učesniku aktivacije  koji ju je ostavio.

Radio S2 zadržava pravo da vrši odabir poruka koje će biti emitovane kroz program.

Jednom nedeljno, svakog petka u periodu od 03.04. do 28.04.2023.godine, nagradjivaće se po jedan učesnik aktivacije za vreme trajanja aktivacije sa poklon paketom koji sadrži jedan singl dušek i 4 jastuka koji će biti dodeljeni od strane klijenta Ricfild. Za vreme aktivacijre biće dodeljeno ukupno 4 paketa.

Za vreme aktivacije jedan učesnik može osvojiti samo jednu nagradu. 

Nagrade: Obezbeđuje i dodeljuje “Ričfild”.

Pravilnik aktivacije pogledaj OVDE.

PREPORUČUJEMO

Kuhinja da pevaš!

Osvoji novu kuhinju Jela Jagodine i proslavi na originalan način – dovodimo ti Magla bend na svečano otvaranje tvoje nove kuhinje.

Neradni petak na Radiju S!

Svake nedelje jednom slušaocu poklanjamo neradni petak. Prijavi svog kolegu ili sebe, a mi ćemo se potruditi da kod tvog šefa izboksujemo slobodan petak.

POVEZANE VESTI

Osvoji cipelarnik!

Radio S i Jela nameštaj ti ovog proleća sređuju hodnik. Odgovori na naša tri pitanja u 10 sekundi i Jelin cipelarnik je tvoj.