Proleće na tvoju terasu sleće! Nastavljamo!

Datum:
04.04.2023

Svakog jutra, od 3. do 7. aprila, kod Irene i Ivana poklanjamo po jedan vaučer od 25.000 dinara za kupovinu baštenskog nameštaja u Forma Ideale. 
Ispričaj nam priču o svojoj terasi ili dvorištu i možeš da osvojiš vaučer od 25.000 dinara za kupovinu baštenskog nameštaja u Forma Ideale
Pišite na naš viber broj 065 4444 494 zašto baš vaš vi! Mi čitamo odabranu priču o terasi ili dvorištu kojoj treba pomoć, a vi imate vreme dok traju dve pesme da se javite i pokupite svoju nagradu.
Ukoliko se slušalac ne javi, u sledećem satu čitamo novu poruku.
Nagrade: Ukupno za 5 dana aktivacije podelićemo 5 vaučera sponzora od po 25 000 dinara za kupovinu baštenskog programa u Formi Ideale.

Pravilnik aktivacije pogledaj OVDE.

PREPORUČUJEMO

Kuhinja da pevaš!

Osvoji novu kuhinju Jela Jagodine i proslavi na originalan način – dovodimo ti Magla bend na svečano otvaranje tvoje nove kuhinje.

Neradni petak na Radiju S!

Svake nedelje jednom slušaocu poklanjamo neradni petak. Prijavi svog kolegu ili sebe, a mi ćemo se potruditi da kod tvog šefa izboksujemo slobodan petak.

POVEZANE VESTI

Osvoji cipelarnik!

Radio S i Jela nameštaj ti ovog proleća sređuju hodnik. Odgovori na naša tri pitanja u 10 sekundi i Jelin cipelarnik je tvoj.