Registar sreće u Buđenju!

Datum:
08.03.2023

Slušaoci koji žele da učestvuju u nagradnoj aktivaciji prijavljivaće se putem broja telefona 011/40-40-478 i na telefonskoj sekretarici ostave poruku na temu: Zašto su danas srećni?

Kroz program biće emitovane  poruke sa sekretarice, a svakog petka počevši od 10.03.2023.  od 6 do 10h, u emisiji Buđenje, biraju najbolju poruku po slobodnom ubedjenju i dodeljuju nagradu onom učesniku aktivacije  koji ju je ostavio.

Radio S2 zadržava pravo da vrši odabir poruka koje će biti emitovane kroz program.

Nagradna aktivacija sa predpromo periodom traje u periodu od 01.03. do 31.03.2023.godine, a svakog petka od 10.03.2023. godine, pa do kraja nagradne aktivacije nagradjivaće se po jedan učesnik aktivacije od strane klijenta Jela Jagodina. Nagrada je beli TV sto, lakiran UV lakom - >> TRIO-TVL(ukupno četiri stola).

Za vreme aktivacije jedan učesnik može osvojiti samo jednu nagradu

Pravilnik aktivacije pogledaj OVDE.

PREPORUČUJEMO

Kuhinja da pevaš!

Osvoji novu kuhinju Jela Jagodine i proslavi na originalan način – dovodimo ti Magla bend na svečano otvaranje tvoje nove kuhinje.

Neradni petak na Radiju S!

Svake nedelje jednom slušaocu poklanjamo neradni petak. Prijavi svog kolegu ili sebe, a mi ćemo se potruditi da kod tvog šefa izboksujemo slobodan petak.

POVEZANE VESTI

Osvoji cipelarnik!

Radio S i Jela nameštaj ti ovog proleća sređuju hodnik. Odgovori na naša tri pitanja u 10 sekundi i Jelin cipelarnik je tvoj.