Osvoji produženi SPA vikend na Zlatiboru!

Datum:
01.02.2023

Svakog radnog dana od 01.02.2023. do 28.02.2023. godine prvi slušalac koji se na poziv voditelja u Odašiljaču javi na 011 40 40 400, učestvuje u Tuc-Muc kvizu. Takmičar dobija 7 pitanja  i 15 sekundi za odgovore. Vreme se računa od trenutka kada voditelj postavi pitanje, do trenutka kada takmičar da odgovor. Pobednik je onaj takmičar koji na kraju nedelje (u petak) bude imao najviše tačnih odgovora.

Ukoliko na kraju nedelje (u petak) budemo imali dva ili više takmičara sa istim brojem odgovora, pobednik će biti onaj takmičar koji bude dao približno tačan odgovor na pitanje koje će im voditelj naknadno postaviti.

Nedeljni pobnednik kviza dobija – Produženi SPA vikend u hotelu Zlatibor Mountain Resort & Spa za dve osobe.

Ukupan broj nagrada: 4 x Produženi SPA vikend u hotelu Zlatibor Mountain Resort & Spa za dve osobe.

Pravilnik aktivacije pogledaj OVDE.

PREPORUČUJEMO

Kuhinja da pevaš!

Osvoji novu kuhinju Jela Jagodine i proslavi na originalan način – dovodimo ti Magla bend na svečano otvaranje tvoje nove kuhinje.

Neradni petak na Radiju S!

Svake nedelje jednom slušaocu poklanjamo neradni petak. Prijavi svog kolegu ili sebe, a mi ćemo se potruditi da kod tvog šefa izboksujemo slobodan petak.

POVEZANE VESTI

Osvoji cipelarnik!

Radio S i Jela nameštaj ti ovog proleća sređuju hodnik. Odgovori na naša tri pitanja u 10 sekundi i Jelin cipelarnik je tvoj.