Registar sreće u Buđenju!

Datum:
06.12.2022

Slušaoci koji žele da učestvuju u nagradnoj aktivaciji prijavljivaće se putem broja telefona 011/40-40-478 i na telefonskoj sekretarici ostave poruku na temu: Zašto su danas srećni?


Kroz program biće emitovane poruke sa sekretarice, a sledećeg jutra Dejana i Dragan od 6 do 10h, u emisiji Buđenje, biraju najbolju poruku po slobodnom ubedjenju i dodeljuju nagradu onom učesniku  aktivacije koji ju je ostavio. 


Radio S2 zadržava pravo da vrši odabir poruka koje će biti emitovane kroz program.

Svakog petka, u periodu od 01.12.2022. do 31.12.2022.godine, s tim sto je prva podela nagrada 09.12.2022. nagradjivaće se po jedan učesnik aktivacije vaučerom od 20.000 RSD koji može da iskoristi u svim Enmon prodavnicama. 

Za vreme aktivacije jedan učesnik može osvojiti samo jednu nagradu.

Pravilnik aktivacije pogledaj OVDE.

PREPORUČUJEMO

Kuhinja da pevaš!

Osvoji novu kuhinju Jela Jagodine i proslavi na originalan način – dovodimo ti Magla bend na svečano otvaranje tvoje nove kuhinje.

Neradni petak na Radiju S!

Svake nedelje jednom slušaocu poklanjamo neradni petak. Prijavi svog kolegu ili sebe, a mi ćemo se potruditi da kod tvog šefa izboksujemo slobodan petak.

POVEZANE VESTI

Osvoji cipelarnik!

Radio S i Jela nameštaj ti ovog proleća sređuju hodnik. Odgovori na naša tri pitanja u 10 sekundi i Jelin cipelarnik je tvoj.