Poklanjamo 10 Mitrovićevih dresova!

Datum:
17.11.2022

Od 21. 11. do 2. 12. igraj radio fucu svakog dana na Radiju S i osvoji original dres fudbalske reprezentacije Srbije sa Mitrovićevim imenom i potpisom! 

Dva slušaoca koja na poziv voditelja pošalju poruku na broj 065 4444494, i napišu Zašto baš oni, igraju Radio fucu, jedan protiv drugog.

Svaki slušalac ima pravo na tri šuta. I svaki put bira da li će da šutira penal (lako pitanje) za 1 poen ili će šut sa distance (teže pitanje) za 2 poena. Za svako pitanje, slušalac ima 5 sekundi za tačan odgovor. Na kraju tekme, ko ima više poena, osvaja Mitrovićev dres.

U slučaju da slušaoci imaju isti broj poena, dobijaju dodatnu priliku za šut, odnosno dodatno pitanje. Pobednik je onaj slušalac koji da približno tačniji odgovor.  

Nagrada: Za deset dana trajanja aktivacije podelićemo 10 originalnih dresova fudbalekse reprezentacije sa Mitrovićevim imenom i potpisom.

Pravilnik aktivacije pogledaj OVDE.

PREPORUČUJEMO

Kuhinja da pevaš!

Osvoji novu kuhinju Jela Jagodine i proslavi na originalan način – dovodimo ti Magla bend na svečano otvaranje tvoje nove kuhinje.

Neradni petak na Radiju S!

Svake nedelje jednom slušaocu poklanjamo neradni petak. Prijavi svog kolegu ili sebe, a mi ćemo se potruditi da kod tvog šefa izboksujemo slobodan petak.

POVEZANE VESTI

Osvoji cipelarnik!

Radio S i Jela nameštaj ti ovog proleća sređuju hodnik. Odgovori na naša tri pitanja u 10 sekundi i Jelin cipelarnik je tvoj.