Biramo Alfa baku!

Datum:
06.09.2022

Svakog petka tokom septembra Šilja i Steva  traže i nagrađuju po jednu “Alfa-baku”, baku kojoj nikad ništa nije teško, koja drži sve konce u rukama, koja će u ponoć da zamesi testo za uštipke, baku koja na svako naše „Bako, možeš li...?”,  Odgovara sa “Može, bakino”, pa čak i kad mama i tata kažu “Ne može”. Kod bake, može.

Mehanizam:  Pozivamo slušaoce da nam pišu na viber broj 065 4444494 zašto njihova baka treba da nosi titulu “Alfa bake”, da nam ispišu neku anegdotu sa bakom i nasmeju nas. A naši voditelji, Šilja i Steva svakog petka tokom septembra nagradiće po jednu Alfa baku super poklon.

Nagrada: Dve peći na čvrsto gorivo Elita 2 i dva štednjaka na čvrsto gorivo Alfa 55. (podela nagrada 9, 16, 23, 30. septembra).

Nagrade obezbeđuje i dodeljuje Alfa plam.

Pravilnik aktivacije pogledaj OVDE.

PREPORUČUJEMO

Kuhinja da pevaš!

Osvoji novu kuhinju Jela Jagodine i proslavi na originalan način – dovodimo ti Magla bend na svečano otvaranje tvoje nove kuhinje.

Neradni petak na Radiju S!

Svake nedelje jednom slušaocu poklanjamo neradni petak. Prijavi svog kolegu ili sebe, a mi ćemo se potruditi da kod tvog šefa izboksujemo slobodan petak.

POVEZANE VESTI