Muzička školica na Radiju S!

Datum:
06.09.2022

Od 5. do 16. septembra igraj našu muzičku školicu jer možeš da osvojiš školski kutak koji poklanja Jela.rs.

Radio S ovog septembra organizuje muzičku školicu namenjenu svima koji vole dobru muziku. Po ceo dan slušamo novi zvuk i najbolje pesme, a svakog dana testiramo vaše znanje i najbolje đake nagrađujemo vrednom nagradom koju dodeljuje Jela Jagodina.

Prvi slušalac koji se na poziv voditelja pozove na broj 011 40 40 400, dobija  zadatak. U pitanju je muzički miks u trajanju od 10 sekundi, koji u sebi sadrži 10 najprepoznatljivijih isečaka iz 10 različitih pesama koje vrtimo na Su.  Slušalac ima 45 sekundi da prepozna što više pesama iz kojih se sastoji miks. Najbolji na kraju nedelje osvaja radni kutak za školarca. U slučaju, da na kraju nedelje, imamo dva učesnika sa istim brojem tačnih odgovora, pobednik će biti onaj koji u revanš partiji bude imao više tačnih odgovora.

Nagrada: Dva školska kutka, za dve nedelje aktivacije (Kiki ormarić OR12, radni sto RS90, viseća stalaža VS2-94).  Koju dodeljuje Jela Jagodina.

Napomena: U kutak ne ulazi radna stolica.

Pravilnik aktivacije pogledaj OVDE.

PREPORUČUJEMO

Kuhinja da pevaš!

Osvoji novu kuhinju Jela Jagodine i proslavi na originalan način – dovodimo ti Magla bend na svečano otvaranje tvoje nove kuhinje.

Neradni petak na Radiju S!

Svake nedelje jednom slušaocu poklanjamo neradni petak. Prijavi svog kolegu ili sebe, a mi ćemo se potruditi da kod tvog šefa izboksujemo slobodan petak.

POVEZANE VESTI