Poklanjamo 10 Jokićevih komplet dresova!

Datum:
26.08.2022

Od ponedeljka, 29. avgusta, svakog radnog dana u 8:10h igraj Radio Basket i možeš da dobiješ komplet dres reprezentacije sa Jokićevim imenom.

Dva slušaoca koja na poziv voditelja pošalju poruku na broj 065 4444494, i napišu zašto baš oni igraju Radio basket, jedan protiv drugog. Voditelji Irena i Ivan biraju najzanimljiviju poruku iz prijave po sopstvenom nahođenju.

Svaki slušalac ima pravo na tri napada, tri šuta. I svaki put bira da li će šut za 1 poen (najlakše pitanje), šut za 2 poena (srednje teško pitanje), šut za 3 poena (teško pitanje). Za svako pitanje, slušalac ima 5 sekundi za tačan odgovor. Na kraju tekme, ko ima više poena, osvaja Jokićev dres.

U slučaju da slušaoci imaju isti broj poena, dobijaju dodatno bacanje, odnosno dodatno pitanje.Pobednik je onaj slušalac koji da približno tačniji odgovor.

Nagrada: 10 Jokićevih komplet dresova.

Pravilnik aktivacije pogledaj OVDE.

PREPORUČUJEMO

Kuhinja da pevaš!

Osvoji novu kuhinju Jela Jagodine i proslavi na originalan način – dovodimo ti Magla bend na svečano otvaranje tvoje nove kuhinje.

Neradni petak na Radiju S!

Svake nedelje jednom slušaocu poklanjamo neradni petak. Prijavi svog kolegu ili sebe, a mi ćemo se potruditi da kod tvog šefa izboksujemo slobodan petak.

POVEZANE VESTI