Šišamo prvačiće!

Datum:
24.08.2022

Od 22.08. do 04.09. priključite se akciji besplatnog šišanja prvačića koja ima za cilj mališanima i njihovim roditeljima uljepšati početak nove ere u životu. Cilj je takođe roditeljima barem malo rasteretiti budžet, a njihovim prvačićima pokloniti najbolji „friz“ za ovaj veliki dan.

Kako biste bili dio tima koji će naše prvačiće sređivati za prvi dan škole, sve što treba da uradite jeste da nas kontaktirate (putem Facebook-a: Radio S CG, Instagram: radioscg ili putem telefona: 020 684 300.

Prijaviti se možete do 04. avgusta, a od ponedjeljka 29. avgusta, već kreće akcija šišanja i trajat će do početka školske godine.

Ime vašeg salona će se nalaziti na našim društvenim mrežama (Facebook i Instagram) sa ostalim salonima koji izraze želju da učestvuju u šišanju prvačića. Kroz cijeli dnevni program našeg radija ćemo spominjati akciju i slušaocima govoriti u koje salone mogu odvesti svoje prvačiće po novu frizuru.

Hvala svima koji se odzivu! Nova frizura za novi početak!

Pravilnik pogledajte OVDE.

Poster za partnere možete preuzeti OVDE.

PREPORUČUJEMO

Kuhinja da pevaš!

Osvoji novu kuhinju Jela Jagodine i proslavi na originalan način – dovodimo ti Magla bend na svečano otvaranje tvoje nove kuhinje.

Neradni petak na Radiju S!

Svake nedelje jednom slušaocu poklanjamo neradni petak. Prijavi svog kolegu ili sebe, a mi ćemo se potruditi da kod tvog šefa izboksujemo slobodan petak.

POVEZANE VESTI