Osvoji vaučer od 50.000 dinara u Formi Ideale!

Datum:
03.06.2022

Od 6. do 10. juna učestvuj u našem "I kviz"-u i možeš da osvojiš vaučer od 50.000 dinara za kupovinu u Forma Ideale salonu!

Svakog jutra, prvi slušalac koji na Irenin i Ivanov znak pozove broj telefona 011 40 40 400 , dobija 30 sekundi  da nabaroji što više pojmova na zadatu kategoriju, ali svi odgovori moraju počinjati slovom "I".

Na kraju nedelje, slušalac koji bude imao najviše tačnih odgovora, osvaja Forma Ideale vaučer.

U slučaju da na kraju nedelje imamo dva slušaoca sa istim brojem tačnih odgovora, pobednik će biti  onaj slušaalac koji tačno odgovori na dodatno pitanje.

Pravilnik aktivacije pogledaj OVDE.

PREPORUČUJEMO

Kuhinja da pevaš!

Osvoji novu kuhinju Jela Jagodine i proslavi na originalan način – dovodimo ti Magla bend na svečano otvaranje tvoje nove kuhinje.

Neradni petak na Radiju S!

Svake nedelje jednom slušaocu poklanjamo neradni petak. Prijavi svog kolegu ili sebe, a mi ćemo se potruditi da kod tvog šefa izboksujemo slobodan petak.

POVEZANE VESTI

Mladenački izazov na Radiju S

Slušaj Dobro jutro, Srbijo na Radiju S i  učestvuj u mladenačkom izazovu i osvoji Bosh usisivač bez kabla.Pozivamo sve zainteresovane mladence i one koji se tako osećaju da se prijave  0d 11.03. na  011 40 40 456 i učestvuju u Mladenačkom izazovu.