100% originalna jela - Aleksandra Karlovčanin- Cimet cheesecake

Datum:
30.05.2019

Ko kaže da studenti ne znaju da spremaju kolače? Kada opadne koncentracija i te kako je potreban 100% originalni slatkiš. Zato, Aleksandra Karlovčanin planira i više nego uspešan ispitni rok. Što se nas tiče, pripremom Cimet cheesecake-a dobila je čistu 🔟 😋🍊🍰 A ako lajkujete ovaj video na našim društvenim mrežama, možda baš ona osvoji kuhinju! Podravka Srbija

PREPORUČUJEMO

Kuhinja da pevaš!

Osvoji novu kuhinju Jela Jagodine i proslavi na originalan način – dovodimo ti Magla bend na svečano otvaranje tvoje nove kuhinje.

Neradni petak na Radiju S!

Svake nedelje jednom slušaocu poklanjamo neradni petak. Prijavi svog kolegu ili sebe, a mi ćemo se potruditi da kod tvog šefa izboksujemo slobodan petak.

POVEZANE VESTI

Uroš Ilić pobednik akcije 100% originalna jela

Uroš Ilić pobednik akcije 100% originalna jela u kojoj je učestvovalo 10 takmičara iz cele Srbije! Romantika uvek donese nešto lepo! Ovoga puta, Urošu Iliću 100% originalna romantična večera donela je pobedu. Najveći broj vaših lajkova dobile su Romantične lazanje, koje su nagrađene poklon KUHINJOM!

100% originalna jela

Radio S i Podravka pozivaju slušaoce da nam pošalju recepte za jela koja će voleti ONI koje VI volite (vaši prijatelji, vaša porodica, ali pre svega bi fokus trebalo da bude na jela koja će voleti deca).