Vodimo te u terme Vrujci!

Datum:
31.05.2022

Vodimo te u Terme Vrujci!

Od 30. maja do 26. avgusta, svakog radnog dana prvi slušalac koji se na poziv voditelja javi na 011 40 40 400, učestvuje u Tuc-Muc kvizu. Takmičar  dobija 7 pitanja  i 15 sekundi za odgovore. Vreme se računa od trenutka kada voditelj postavi pitanje, do trenutka kada takmičar da odgovor. Pobednik je onaj takmičar koji na kraju nedelje (u petak) bude imao najviše tačnih odgovora.

Ukoliko na kraju nedelje (u petak) budemo imali dva ili više takmičara sa istim brojem odgovora, pobednik će biti onaj takmičar koji bude dao približno tačan odgovor na pitanje koje će im voditelj naknadno postaviti.

Nagrada: Nedeljni pobednik kviza dobija dva noćenja za dve osobe sa doručkom u okviru kompleksa Terme Vrujci, kao i slobodan ulaz na bazene i Aqua park u periodu od 1. jula do 31.avgusta.

Za vreme trajanja aktivacije sponzor Tuc Muc kviza daruje ukupno 13 vaučera.

Pravilnik aktivacije pogledaj OVDE.

PREPORUČUJEMO

Kuhinja da pevaš!

Osvoji novu kuhinju Jela Jagodine i proslavi na originalan način – dovodimo ti Magla bend na svečano otvaranje tvoje nove kuhinje.

Neradni petak na Radiju S!

Svake nedelje jednom slušaocu poklanjamo neradni petak. Prijavi svog kolegu ili sebe, a mi ćemo se potruditi da kod tvog šefa izboksujemo slobodan petak.

POVEZANE VESTI