Osvoji vaučer od 10.000 dinara!

Datum:
03.05.2022

Od 4. maja do 1. juna, svake srede u okviru emisije “Dobro jutro Srbijo”, voditelji Irena i Ivan predstaviće temu za "Neka Srbija odluči" i pozvati slušaoce da se jave na 011 40 40 400, daju svoje mišljenje ili ostave komentare na društvenim mrežama Radija S na zadatu temu.
 
Voditelji će uključivati slušaoce u program, diskutovati sa njima na zadatu temu, ali isto tako i čitati komentare sa društvenih mreža.
 
Komentar koji se voditeljima najviše dopadne, bilo da se slušalac javio u program ili ostavio komentar na zvaničnom Facebook ili Instagram profilu Radija S, osvaja Forma Ideale vaučer.
 

Nagrada: 5x Forma Ideale vaučer od 10.000 dinara

Pravilnik aktivacije pogledaj OVDE.

PREPORUČUJEMO

Kuhinja da pevaš!

Osvoji novu kuhinju Jela Jagodine i proslavi na originalan način – dovodimo ti Magla bend na svečano otvaranje tvoje nove kuhinje.

Neradni petak na Radiju S!

Svake nedelje jednom slušaocu poklanjamo neradni petak. Prijavi svog kolegu ili sebe, a mi ćemo se potruditi da kod tvog šefa izboksujemo slobodan petak.

POVEZANE VESTI

Osvoji cipelarnik!

Radio S i Jela nameštaj ti ovog proleća sređuju hodnik. Odgovori na naša tri pitanja u 10 sekundi i Jelin cipelarnik je tvoj.