Šilja i Steva ti poklanjaju materijal za kompletnu fasadu!

Datum:
01.03.2022

Od 1. do 31. marta učestvuj u aktivaciji "Poštena razmena" sa Šiljom i Stevom, i imaš priliku da osvojiš materijal za kompletnu fasadu koji ti poklanja Baumit. 

Voditeljski par Šilja i Steva u Odašiljaču pozivaju slušaoce da se prijave na mail postenarazmena@radios.rs i ostave im svoje priče, zašto baš oni treba da osvoje – po mogućstvu i slike svojih kuća. Na osnovu toga, njih dvojica odlučuju sa kim će ući u razmenu. Presudni kriterijumi biće ko ih najviše šarmira i kuća koja im najviše odgovara da na njoj bude njihova slika.

Njih dvojica imaju materijal za fasadu, ali traže idealno mesto za njihove slike/murale. Slušalac treba da pristane da u zamenu za fasadu dozvoli da se uradi mural sa Šiljinim i Stevinim likom i logoom Radija S na jednom od zidova svoje kuće (onaj koji je najvidljiviji spolja) a koji će tu stajati najmanje godinu dana. U obzir dolazi bilo koje mesto u Srbiji.

Pravilnik aktivacije pogledaj OVDE.

PREPORUČUJEMO

Kuhinja da pevaš!

Osvoji novu kuhinju Jela Jagodine i proslavi na originalan način – dovodimo ti Magla bend na svečano otvaranje tvoje nove kuhinje.

Neradni petak na Radiju S!

Svake nedelje jednom slušaocu poklanjamo neradni petak. Prijavi svog kolegu ili sebe, a mi ćemo se potruditi da kod tvog šefa izboksujemo slobodan petak.