Osvoji Linolada poklon paket!

Datum:
25.02.2022

U okviru emisije “Dobro jutro Srbijo”, u svakom satu programa, voditeljski par Irena i Ivan predstaviće temu i pozvati slušaoce da se jave na broj telefona radija 011 40 40 400 (cena poziva je cena usluge operatera fiksne ili mobilne telefonije učesnika aktivacije), daju svoje mišljenje ili ostave komentare na zvaničnom Instagram profilu Radija S u okviru feed/story posta koji je na zadatu temu.

Voditelji će uključivati slušaoce u program, diskutovati sa njima na zadatu temu, ali isto tako i čitati komentare sa Instagrama.

Komentar koji na voditelje ostavi najjači utisak, bilo da se slušalac javio u program ili ostavio komentar na zvaničnom Instagram profilu Radija S u okviru feed/story posta osvaja poklon paket od sponzora Podravka Linolada.

U okviru trajanja aktivacije, biće 3 različite teme emisije “Dobro jutro Srbijo” koje će se emitovati sledećim danima: 28.02. - ponedeljak, 02.03. - sreda, 04.03. - petak

Pravilnik aktivacije pogledaj OVDE.

PREPORUČUJEMO

Kuhinja da pevaš!

Osvoji novu kuhinju Jela Jagodine i proslavi na originalan način – dovodimo ti Magla bend na svečano otvaranje tvoje nove kuhinje.

Neradni petak na Radiju S!

Svake nedelje jednom slušaocu poklanjamo neradni petak. Prijavi svog kolegu ili sebe, a mi ćemo se potruditi da kod tvog šefa izboksujemo slobodan petak.

POVEZANE VESTI