Osvoji vaučer od 20.000 dinara!

Datum:
17.12.2021

Irena i Nikola ovog decembra proveravaju vaše znanje novogodišnjim pitanjima i za najbolje su pripremili Forma Ideale vaučere u vrednosti od 20 000 dinara.

Slušaoci se prijavljuju za učešće u kvizu na broj 011 4040 473. Irena i Ivan svakog dana biraju po jednog slušaoca, zovu i proveravaju znanje sa novogodišnjim pitanjima. Svaki učesnik će dobiti po 5 pitanja, a za odgovor ima odgraničeno vreme – 1 pitanje – 5 sekundi; 2 pitanje – 4 sekunde; 3 pitanje – 3 sekunde, 4 pitanje – 2 sekunde i 5 pitanje jedna sekunda.

Da bi učesnik osvojio nagradu, mora tačno da odgovori na 3 pitanja, ali da jedno od tih pitanja bude poslednje, 5. pitanje na koje treba odgovoriti u roku od 1 sekunde.

Ukoliko se desi da učesnik odgovori tačno na 4 ili 3 pitanja, ali poslednje pitanje ne zna tačan odgovor, nije osvojio nagradu.

Nagrada: 5x Forma Ideale vaučer u vrednosti od 20 000 dinara.

Pravilnik aktivacije pogledaj ovde.

PREPORUČUJEMO

Kuhinja da pevaš!

Osvoji novu kuhinju Jela Jagodine i proslavi na originalan način – dovodimo ti Magla bend na svečano otvaranje tvoje nove kuhinje.

Neradni petak na Radiju S!

Svake nedelje jednom slušaocu poklanjamo neradni petak. Prijavi svog kolegu ili sebe, a mi ćemo se potruditi da kod tvog šefa izboksujemo slobodan petak.

POVEZANE VESTI

Osvoji cipelarnik!

Radio S i Jela nameštaj ti ovog proleća sređuju hodnik. Odgovori na naša tri pitanja u 10 sekundi i Jelin cipelarnik je tvoj.