Kuhinja da pevaš!

Datum:
09.11.2021

Od 15. do 19. novembra 2021. godine slušaj "Novi zvuk i najbolje pesme sa Anđelom" na Radiju S imaš priliku da osvojiš Jela Jagodina  kuhinju po izboru, kao i koncert Magla benda u svom domu!

Na poziv voditelja, prvi slušalac koji dobije vezu na 011 40 40 400, u roku od 60 sekundi dobro sluša prepričavanje pesama koje voditelj brzo priča. Kada shvati o kojoj pesmi je reč i da tačan odgovor, voditelj prelazi na prepričavanje sledeće pesme. Ukoliko slušalac ne može da prepozna o kojoj pesmi je reč, može da kaže "dalje" i nastavlja sa slušanjem sledeće priče o pesmi i pogađanjem do isteka zadatog vremenskog intervala.

Ukoliko se desi da imamo dvoje finalista sa istim brojem tačnih odgovora, u petak organizujemo novo takmičenje finalista sa istim zadatim prepričavanjem pesama. Ko bude imao najviše tačnih odgovora, osvaja kuhinju Jela Jagodine po izboru i koncert Magla benda u svom domu.

Nagrada: Jela Jagodina kuhinja po izboru u vrednosti do 100.000 dinara

Pravilnik aktivacije pogledaj OVDE.

PREPORUČUJEMO

Kuhinja da pevaš!

Osvoji novu kuhinju Jela Jagodine i proslavi na originalan način – dovodimo ti Magla bend na svečano otvaranje tvoje nove kuhinje.

Neradni petak na Radiju S!

Svake nedelje jednom slušaocu poklanjamo neradni petak. Prijavi svog kolegu ili sebe, a mi ćemo se potruditi da kod tvog šefa izboksujemo slobodan petak.

POVEZANE VESTI

Osvoji cipelarnik!

Radio S i Jela nameštaj ti ovog proleća sređuju hodnik. Odgovori na naša tri pitanja u 10 sekundi i Jelin cipelarnik je tvoj.