Registar sreće u Buđenju - osvoji Femisan A poklon paket

Datum:
28.10.2021

Osvoji fenomenalan Femisan A poklon paket. Slušaj Buđenje svakog radnog dana od 6 do 10h i možda baš ti ostaviš najbolju poruku! Sve što treba da uradiš je da od 1. novembra pozoveš na broj 011 40 40 478 i ostaviš nam poruku na temu „Zašto si danas srećan?“.

Gorica i Dragan od 6 do 10h, u emisiji Buđenje, biraju najbolju poruku po slobodnom ubeđenju i dodeljuju nagradu. Aktivacija traje od 1. do 30. novembra, a pravilnik akcije pogledaj OVDE.

PREPORUČUJEMO

Kuhinja da pevaš!

Osvoji novu kuhinju Jela Jagodine i proslavi na originalan način – dovodimo ti Magla bend na svečano otvaranje tvoje nove kuhinje.

Neradni petak na Radiju S!

Svake nedelje jednom slušaocu poklanjamo neradni petak. Prijavi svog kolegu ili sebe, a mi ćemo se potruditi da kod tvog šefa izboksujemo slobodan petak.

POVEZANE VESTI

Registar sreće na Radiju S2 - osvoji Zlatiborac poklon paket

Registar sreće na Radiju S2 - osvoji Zlatiborac poklon paket svakog jutra! Pozivamo slušaoce Radija S2 da se jave na našu telefonsku sekretaricu 011/40-40-478,  i kažu nam zašto su danas srećni. Uz svoju poruku, treba da ostave svoje ime i prezime i odakle su. Svakog dana biramo najlepšu poruku i nagrađujemo!