Radio S! Vodi me na more!

Datum:
13.09.2021

Ovog septembra pored novog zvuka i ultimativne zabave, vodimo te na letovanje u Egipat uz Eurojet.

Svi slušaoci koji žele da učestvuju u aktivaciji i osvoje letovanje moraju da se prijave za newsletter na eurojet.rs (https://eurojet.rs/newsletter/). Nakon prijave, svakog dana stizaće na mail informacija koje letovanje mogu da osvoje. Od 16. septembra u terminu od 7 do 10 časova, na Irenin i Ivanov znak, ko se prvi javi i uključi u program, mora da zna detalje letovanja (koji hotel je u pitanju, termin putovanja, itd.) da bi osvojio letovanje za dve osobe u Egiptu sa Eurojetom.

Napomena: Samo oni slušaoci koji su se prijavili za newsletter na eurojet.rs imaju pravo da osvoje letovanje. Ukoliko se ispostavi da nisu prijavljeni za newsletter, nemaju pravo na nagradu.

Pravilnik akcije pogledaj OVDE.

PREPORUČUJEMO

Kuhinja da pevaš!

Osvoji novu kuhinju Jela Jagodine i proslavi na originalan način – dovodimo ti Magla bend na svečano otvaranje tvoje nove kuhinje.

Neradni petak na Radiju S!

Svake nedelje jednom slušaocu poklanjamo neradni petak. Prijavi svog kolegu ili sebe, a mi ćemo se potruditi da kod tvog šefa izboksujemo slobodan petak.

POVEZANE VESTI

Osvoji cipelarnik!

Radio S i Jela nameštaj ti ovog proleća sređuju hodnik. Odgovori na naša tri pitanja u 10 sekundi i Jelin cipelarnik je tvoj.