Trideset srećnih školaraca

Datum:
13.08.2021

Pozivamo sve mame, tate, bake, deke, strine, stričeve, ujne, ujake, tetke, teče... da osvoje radni sto za svog školarca pozivom na broj telefona 011 40 40 456, gde bi na telefonskoj sekretarici u trajanju od 30 do 45 sekundi ispričalI neku lepu ili zanimljivu priču koja je vezana za dete koje polazi u školu. Produkcija radija će po svom slobodnom uverenje izabrati radnim danima na dnevnom nivou dve najzanimljivije priče i  pustitit ih u program u terminu od 10 do 16h. Slušalac, odnosno učesnik aktivacije  koji je poslao priču koja je emitovana u programu ima 10 minuta da se javi i da osvoji radni sto za svog đaka. Pravilnik akcije pogledajte OVDE.

PREPORUČUJEMO

Kuhinja da pevaš!

Osvoji novu kuhinju Jela Jagodine i proslavi na originalan način – dovodimo ti Magla bend na svečano otvaranje tvoje nove kuhinje.

Neradni petak na Radiju S!

Svake nedelje jednom slušaocu poklanjamo neradni petak. Prijavi svog kolegu ili sebe, a mi ćemo se potruditi da kod tvog šefa izboksujemo slobodan petak.

POVEZANE VESTI

Osvoji cipelarnik!

Radio S i Jela nameštaj ti ovog proleća sređuju hodnik. Odgovori na naša tri pitanja u 10 sekundi i Jelin cipelarnik je tvoj.