Broji i osvoji

Datum:
12.12.2018

Broji i osvoji! Slušaj pažljivo koliko je hitova išlo do na Radiju S2, jer svaki od njih ti donosi keš! Ovog decembra na Radiju S2, što ti više hitova pustimo, više para osvajaš! Broji i osvoji U periodu od 10. do 21.decembra (radnim danima od 10 do 18h), na znak voditelja, slušaoci odnosno učesnici aktivacije daju odgovor  koliko pesama je emitovano od trenutka najave igre od strane voditelja do emitovanja pesme pomenutog izvodjača od strane voditelja. U slučaju da učesnik da tačan broj emitovanih pesama taj učesnik osvaja novčani iznos koji se dobija tako što svaka pesma vredi 500 dinara (ako je odgovor 5 pesama, nagrada je 2500 dinara, odnosno  ako je odgovor 6 pesama osvojeni novčani iznos je 3000 dinara. … itd). U slučaju da odgovor nije tačan, neosvojeni fond se prebacuje na sledeće pogađanje odnosno novog učesnika aktivacije  koji će imati priliku da da tačan broj emitovanih pesama i osvoji nagradu. Učesnici se uključuju u program putem tel. 011 4040470 Pravilnik akcije pročitaj OVDE

PREPORUČUJEMO

Kuhinja da pevaš!

Osvoji novu kuhinju Jela Jagodine i proslavi na originalan način – dovodimo ti Magla bend na svečano otvaranje tvoje nove kuhinje.

Neradni petak na Radiju S!

Svake nedelje jednom slušaocu poklanjamo neradni petak. Prijavi svog kolegu ili sebe, a mi ćemo se potruditi da kod tvog šefa izboksujemo slobodan petak.