Osvoji dnevnu sobu i koncert Magla benda u svom domu!

Datum:
01.07.2021

Ako ti treba nova dnevna soba i voliš da pevaš imamo super priču za tebe – osvoji novu dnevnu sobu Tara,  iz asortimana Jela nameštaja i proslavi nagradu uz Magla bend na svečanom otvaranju u tvom domu. Muzikica, neka klopa i imaš sjajnu atmosferu uz pomoć Radija S. Zapevaj svoje omiljene hitove Radija S iz svoje nove dnevne sobe. Kada voditelj da znak, javlja se prvi slušalac na 011 40 40 400 koji dobija 60 sekundi da nastavi sa pevanjem hitova Radija S koje mu zadajemo. Mi pustimo delić pesme i slušalac ima zadatak da nastavi sa pevanjem pesme koju je čuo. Kada pogodi prelazi na sledeću ili ako ne prepoznaje, kaže dalje do isteka zadatog vremenskog intervala. Svaki dan po jedan slušalac ima svoju šansu, a na kraju nedelje pobednik je onaj slušalac koji ima najviše otpevanih pesama u roku od 60 sekundi. Ukoliko se desi da imamo dvoje finalista sa istim brojem tačnih odgovora, u petak organizujemo ponovno pevanje finalista sa istim zadatim hitovima Radija S. Ko bude imao više otpevanih pesama, osvaja dnevnu sobu Jela Jagodine i koncert Magla benda u svom domu. Pravilnik akcije pogledaj OVDE.

PREPORUČUJEMO

Kuhinja da pevaš!

Osvoji novu kuhinju Jela Jagodine i proslavi na originalan način – dovodimo ti Magla bend na svečano otvaranje tvoje nove kuhinje.

Neradni petak na Radiju S!

Svake nedelje jednom slušaocu poklanjamo neradni petak. Prijavi svog kolegu ili sebe, a mi ćemo se potruditi da kod tvog šefa izboksujemo slobodan petak.

POVEZANE VESTI