Osvoji baštu iz snova!

Datum:
17.06.2021

Ultimativni letnji kviz počinje 21. juna na Radiju S. Svakog radnog dana sve do 26.06. obavezno slušaj jutarnji program  jer možeš da osvojiš baštu iz snova! Budi najbolji, daj nam najviše tačnih odgovora na naša zanimljiva pitanja o letu i osvoji baštenski set, ljuljašku i suncobran. Svakog radnog dana u Jutarnjem programu, Irena i Ivan objavljuju poziv za učešće u Ultimativnom letnjem kvizu. Na znak voditelja, slušaoci se prijavljuju na broj telefona 011 40 40 400 i prvo dvoje najbržih dobija priliku da učestvuje u kvizu. Slušaoci se takmiče jedan protiv drugog odgovarajući na 7 pitanja, a finalista dana je onaj koji bude imao više tačnih odgovora. U petak organizujemo finale u kojem učestvuju finalisti dana od cele nedelje i najbolji osvaja nagradu.

Nagrada: Pobednik osvaja Forma Ideale nagrade - Sofa set Emma sa trosedom, Ljuljašku Dream L i Suncobran Sol.

Pravilnik akcije pogledaj OVDE.

PREPORUČUJEMO

Kuhinja da pevaš!

Osvoji novu kuhinju Jela Jagodine i proslavi na originalan način – dovodimo ti Magla bend na svečano otvaranje tvoje nove kuhinje.

Neradni petak na Radiju S!

Svake nedelje jednom slušaocu poklanjamo neradni petak. Prijavi svog kolegu ili sebe, a mi ćemo se potruditi da kod tvog šefa izboksujemo slobodan petak.

POVEZANE VESTI

Osvoji cipelarnik!

Radio S i Jela nameštaj ti ovog proleća sređuju hodnik. Odgovori na naša tri pitanja u 10 sekundi i Jelin cipelarnik je tvoj.